+90 212 585 00 99

Sosyal Medyada Biz}

Kampanya Spotu Başlığı
They start declaring you this and that. Either way, I technically inherit your building and your spaceship. Which means Planet Express is now… Awesome Express. You rotten kids!
TÜMÜNÜ GÖR

Dijital Röntgen

Dijital Röntgen

Dijital Röntgen teknolojisiyle daha düşük dozda, iyonize radyasyon kullanılarak daha kaliteli görüntüler elde edilebilmektedir. Dijital röntgen cihazına ait özel kasede yapılan çekim, cihaz tarafından taranarak bilgisayar ortamında Cr veteriner tanı programı yardımıyla işlenip görüntülenir. Görüntüler üzerinde büyütme, renk ve kontrast ayarlarında değişiklik yapılmasına uygun olan bu yazılımla birlikte çeşitli organ filtreleri (kemik, yumuşak doku, akciğer vs.) ile vücudun farklı kısımlarına ait daha net radyografik görüntüler alınabilmektedir. Böylelikle normal radyografik görüntülerde farkedilemeyen en ince ayrıntılar dijital olarak daha yüksek kalitede ve daha hızlı olarak tespit edilerek tanı kesinleştirilmektedir.

Examion yazılımıyla beraber birebir ölçümler yapılarak kemik, organ ve yumuşak doku patolojilerinin gerçek ebatları bilgisayar ortamında kolaylıkla belirlenebilir.

Bunların yanı sıra kalça çıkığı değerlendirmeleri, kalp büyümesi, laminitis gibi tanılar için özel ölçümler dijital röntgen teknolojisiyle kolayca gerçekleştirilebilir.
Radyografik görüntüler bilgisayar ortamında arşivlenebildiği gibi, cd’ye yazılıp hasta sahibine verilebilir, e-mail yoluyla iletilebilir.

05 Mart 2018
6.953 kez görüntülendi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZIN